Üzenőfal

Utolsó üzenet: 5 hónapja
  • Sz. Viktor : Iskolakezdési támogatáshoz letölthető dokumentum a Hírek és a Dokumentumok fül alatt is megtalálható!
  • Kovács Pál : Alisca naptárja szerint tegnap szelektív hulladék elszállításnak kellett volna történni. Nem vitté el! Akadályoztatást nem közöltek! Mikor pótolják?
  • admin : Újra van üzenőfal és lehet regisztrálni is. Smile

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek!

Szavazás

Tetszik Önnek ez a weboldal?
 

Ki olvas minket?

Oldalainkat 9 vendég böngészi
Magyarkeszi Közös Önkormányzati Hivatal Felsőnyéki Kirendeltsége

7099 Felsőnyék Kossuth u. 57.

tel 74/ 478/506 fax 74/578-030 email Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Önkormányzat

Polgármester: Debella László tel 74/ 478-506 email Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Alpolgármester: Egyed Tiborné email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jegyző: Szabó Márta  tel 74/ 578-031  Fogadónapok: kedd, csütörtök  email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Képviselő testület:

    Egyed Tiborné email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Dr. Makláryné Poór Ida   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Binder Edit   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Simon Gábor   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Nagy Zita   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

    Sávoli Lajos   email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.Adóügyi előadó: Földesi Mária  tel 74/ 478-512

Gazdálkodási előadó: Sákovicsné Szabó Éva tel 74/ 578-031

Igazgatási előadó: Baloghné Mizsák Katalin tel 74/ 478-512

Igazgatási előadó: Sütő Lászlóné tel 74/ 578-033

email  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.